Akıllı Şehir Uygulamalarında AIoT Çözümleri

2021'de Innodisk, geleceğin akıllı şehirlerinin artan ihtiyaçlarını karşılamak adına eksiksiz bir endüstriyel AIoT paketi sunmak için yan kuruluşlarla çalışarak "AIoT Çok Yönlü Hizmet" adlı veri merkezli bir AIoT ekosistemi çalışmalarına başladı.

Innodisk, ekosistemini yapay zeka robotları, elektrikli araçlar ve akıllı sokak aydınlatması gibi AIoT teknoloji çözümleriyle entegre ediyor. Bu teknolojilerin güçlü titreşimler, zorlu dış ortamlar ve aşırı sıcaklık değişimleri gibi özel gereksinimleri karşılaması gerekiyor.

Dağıtım sistemlerinde endüstriyel sınıf flaş bellek M.2 WT SSD, DDR4 ultra sıcaklık SODIMM'leri ve yüksek hassasiyetli GPS modülüne sahip Antzer CANbus kullanılıyor. AI robotları mSATA SSD flaş bellek, DDR4 3200 UDIMM ve CANbus WT modülü kullanıyor. Akıllı sokak lambaları, gerçek zamanlı izleme için sensörler ve AIoT cihazlarını kullanıyor. Innodisk, InnoAGE™ 2.5'' SATA SSD geniş sıcaklık flaş belleği ve DDR4 WT ECC SODIMM DRAM çözümünü sağlayarak bu yeni teknolojiyi hayata geçiriyor. Bu sistem, iCAP bulut yönetim platformu, Aetina platform serisi ve Sysinno iAeris ile tamamlanıyor.