Cubisic Ürün Ailesi

Bir mühendis olarak konu kapasitörler olduğunda birçok seçeneğiniz var. Ancak Cubisic alüminyum elektrolitik kapasitör ailesi fark yaratan pek çok özelliğe sahip.

Exxelia tarafından geliştirilen Cubisic ürün ailesi, mühendislerin ve tasarımcıların uçaklar, helikopterler, dronlar ve hatta uydular gibi araçlar için daha hafif, daha kompakt elektronik sistemler oluşturmasını mümkün kılıyor.

Başlangıçta havacılık endüstrisindeki uygulamalar düşünülerek geliştirilmiş olsa da o zamandan beri elektronik sistemlerinde güvenilir performansa ihtiyaç duyan diğer endüstrilerdeki tasarımcılar tarafından da benimsendi.

125°C'ye varan çalışma sıcaklığı ve 50g'ye kadar titreşimlere karşı direnci ile Exxelia radyal kurşunlu alüminyum elektrolitik kapasitörler çoğunlukla havacılık ve savunma elektroniğine hizmet etmek için tasarlandı.

Cubisic kapasitörlerin özellikleri;

  • Düşük profilli ambalaj
  • Yüksek titreşim
  • Yüksek irtifa
  • Düşük ESR
  • Yüksek enerji yoğunluğu

Böylesine düşük ESR ve yüksek enerji yoğunluğu ile, bu radyal kurşunlu alüminyum elektrolitik kapasitörler, en zorlu koşullarda bile her seferinde tam olarak beklendiği gibi performans gösteriyor!

Exxelia, endüstri standartlarını karşılayan ve aşan güvenilir kapasitörler oluşturma konusunda itibar kazanmış bir üretici. Ürünleri dünya çapında uçaklarda, jetlerde ve trenlerde kullanılıyor. Ürün skalası, birçok standart konfigürasyonun yanı sıra özelleştirilebilir seçenekler de içeriyor.