iWave Systems


💡 #iWave ( https://lnkd.in/da3cUesP ) 1999'dan beri dünya çapındaki potansiyel müşterileri için #gömülüsistemler konusunda güvenilir teknoloji ortağı olma misyonuyla hareket etmektedir.
Genel Merkezi Hindistan’ da olması yanı sıra; Amerika, Almanya, Güney Kore, Tayvan ve Japonya gibi ülkelerde ArGe ve Teknoloji geliştirme bölgeleri vardır.

Gömülü sistem tasarımı ve üretimi konusundaki uzmanlığı ile iWave Systems, #otomotiv, #savunmavehavacılık, #uçbilişim, #medikal sektörlerine yönelik çözümler sunabilmektedir.

👇 Ürün ailesi aşağıdaki özetlenebilir:

🔵 #FPGA Tabanlı Modüller
- #AMD, #INTEL ve #ACHRONIX marka #SoM, #PCIe, #3U- #VPX ürün seçenekleri: https://lnkd.in/dzix-xkZ

🔵 #ARM tabanlı Modüller
- #NXP, #TI, #STM, #RENESAS marka ARM işlemcili #SMARC, #OSM, #SODIMM, #SMB çözümleri: https://lnkd.in/dHMqNTzN

🔵 #FPGA #COTS Modüller
- #PCICards, #VPXCards, #FMCCards : https://lnkd.in/dqvVyRCR

Yukarıda belirtilen hazır modül çözümlere ilave olarak, müşterilerimizin her zaman daha farklı işlemci, ara yüz veya bağlantı gereksinimleri, mekanik kısıtlamalar veya maliyet optimizasyonu gibi olası ihtiyaçlar nedeni ile #ÖzelTasarım gereksinimleri olabilecektir.

iWave System yüksek vasıflı uzman kadrosu ve tecrübesi ile herhangi bir #iMX tabanlı ürünü müşteri ihtiyacına göre geliştirerek tam fonksiyonel çalışan prototiplerini 8 ila 10 hafta gibi çok kısa bir süre içerisinde sunabilmektedir.

Son 20 yılda 800+ iMX tabanlı ürün tasarımı sunmuş olan iWave Systems, iMX çözümler konusunda muazzam bir uzmanlık geliştirmiştir.

Özel tasarım çözümler hakkında daha fazla bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz. 👉 https://lnkd.in/dKgknAsX

( #Linux, #Android, #Ubuntu, #Debian, #QNX and #Vxworks gibi çok farklı İşletim Sistemleri desteklenmektedir. )