Medikal Uygulamalarda Yapay Zeka ve IoT

Yapay zeka ve IoT, röntgen ve ultrason görüntülerinin analizinin yanı sıra hastaların tanı ve tedavi sürecine de destek oluyor. Bu süreçte veriler sadece toplanmıyor, teknoloji kendi kendine öğrenebiliyor ve sürekli gelişiyor. Teşhis, hasta bakımı ve veri analizinin kalitesini önemli ölçüde artırıyor.

Innodisk, kapsamlı donanım, aygıt yazılımı ve çözümleriyle akıllı ve ağa bağlı sağlık sistemini destekliyor. SLC ve iSLC sürümlerindeki flaş bellek, gereken güvenilirliği ve dayanıklılığı sağlıyor. AES-256 ve TCG Opal 2.0 uyumluluğu sistem güvenliğini garantiliyor. DRAM modülleri çeşitli form faktörleri ve kapsamlı destek sunuyor. Gömülü çevre birimleri geniş sıcaklık aralığında kullanılabiliyor. Akıllı cihaz izleme çözümleri ile tüm önemli bilgiler merkezi bir şekilde izlenebiliyor.

Bant dışı sinyal teknolojisi, tam bir sistem arızası durumunda güvenlik sağlıyor. MRI ekipmanları, ultrason sistemleri, vantilatörler ve akıllı tıbbi taşıma cihazları gibi uygulamalarda kullanıma uygun. Ürünler aynı zamanda yaşamsal belirtileri ölçmek için kullanılan aletlerde, medikal bilgisayarlarda ve bakım istasyonlarında da kullanılabilir.